Ознака: „тројца мускетари“

Како „Тројцата мускетари“ ѝ помогнаа на Грузија да се справи со...

Грузија е меѓу 15-те држави надвор од Европската Унија, кои блокот ги смета за доволно безбедни за да ги отвори своите граници за нив....