-0.3 C
Skopje
19.11.2018 - 5:02

Ознака: Тројно убиство

Љата: Трагичен настан кој не се случил во изминатиот век

Тројното убиство што се случи во Дебар, во кој смрттно се застрелани тројца членови од семејството Поцеста, маж, неговата сопруга и малолетна ќерка, ја...

Тројно убиство во Дебар

Во Дебар синоќа се случи тројно убиство. Смртно се застрелани маж, неговата сопруга и нивната малолетна ќерка. Полициската станица од општа надлежност во Дебар за...