16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 7:25

Ознака: тројански

Дали Словенија е новиот тројански коњ на ЕУ

Барајќи изговор за избегнувањето од исполнување на своите ветувања, дури и да е „несериозна и неформална комуникација“, ЕУ треба да биде свесна дека имплицира...