Ознака: трошоци за живот

Трошоците за живот пораснаа во јули

Државниот завод за статистика објави дека трошоците на живот во јули бележат раст од 0,8 отсто во однос на јули минатата година, а цените...

ДЗС: Трошоците за живот во март зголемени за 1,6 отсто

Трошоците на живот во март биле на исто ниво како и во февруари, а цените на мало пониски за 0,1 процент, објави денеска Државниот...