36.8 C
Skopje
28.7.2021 - 19:24

Ознака: трофеи

Македонија е дел од големиот одбојкарски проект на Грбиќ

Намерата е преку спортот да ги поврземе клубовите и да ги анимираме децата да се занимаваат со спорт, да ги оттргнеме од прекумерното седење...

Манев, Влакевски и Димитровски освоија светски и европски трофеи

Манев и Влакевски со Запрешиќ победија во Светскиот куп, а Димитровски со Мертојак славеше во Европскиот куп. Манев веќе ги освои сите три купа...