7.6 C
Skopje
28.1.2020 - 16:27

Ознака: тромесечја

Учениците и родителите тешко го прифаќаат описното оценување

Од Министерството за образование и наука велат дека описното оценување не е од вчера и дека секој родител може од наставникот да добие точна...