Ознака: тромбоза

ЕМА: Можна е поврзаност меѓу вакцината на „Џонсон и Џонсон“ и...

Европската агенција за лекови (ЕМА) денеска објави дека постои можна врска помеѓу случаите на венска тромбоза и вакцината на „Џонсон и Џонсон“ и препорача...