Ознака: Тркач аматер

Тркач аматер од Етиопија трет на маратонот во Њујорк

Гирма Бекеле Гебре (26) ја почна трката меѓу 50.000 аматери (од вториот старт) и дури мораше да плати котизација од 300 долари за да...