13.8 C
Skopje
23.9.2021 - 23:44

Ознака: Три прашања

Три прашања за Преспанската спогодба

Во денешниов текст ќе се задржам повеќе на Преспанската спогодба, иако аргументите што ќе ги изнесам тука, еднакво важат и за другите договори/документи што...