Ознака: Три круши

Се реконструира патот кон месноста Три Круши

Забрзано се одвиваат градежните работи за реконструкција на патот што води во месноста Три Круши, близу селото Драчево. Во моментов се работи на негова...

Отворено културно лето „Три круши 2018“

Со два концерта на градскиот дувачки оркестар при МКЦ и КУД Китка синоќа свечено беше отворено културното лето „Три круши 2018”. - Културно лето „Три...