19.4 C
Skopje
13.5.2021 - 21:50

Ознака: Трифче Сандев

Предавање на Трифче Сандев во Куќата на Уранија

„Научната и уметничка визита - Охрид“ продолжува вечерва, во 20 часот, во Куќата на Уранија - МАНУ, со предавањето на д-р Трифче Сандев на...