Ознака: трио

„Д Гамблерс“ од Србија и триото на Крис Греј на „Блуз...

Во тек е 22-от „Блуз и соул-фестивал“, во организација на Дирекцијата за култура и уметност-Скопје, кој се одржува во пивницата „Стар град“ (Темов) во...

Концерт на триото „Апасионато“

Триото „Апасионато“, во кое членуваат Олег Цингарски (виолончело), Ирина Павлова (виолина) и Наталија Калајџиеска (пијано), вечерва ќе одржи концерт во Музеј на Град Скопје. Тие...