Ознака: трио „Ана Кап“

Француски шмек и балкански мелос со „Ана Кап, Џијан Емин и...

Во Камерната сала на Филхармонија во 20 чaсот концерт ќе има извонредното француско трио „Ана Кап“, заедно со македонскиот диригент и композитор Џијан Емин,...