11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 0:47

Ознака: Триглав

Триглав ја задржа цврстата капитална позиција и високата добивка за ...

S&P ја потврди висока бонитетна оценка »A« со стабилна среднорочна прогноза Агенцијата за кредитен рејтинг S&P Global Ratings (во продолжение S&P, или агенција), по извршениот...

Ревидиран годишен извештај на Групација Триглав и Заваровалница Триглав за 2020...

Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав на седницата одржана на 30.03.2021 година го потврди ревидираниот годишен извештај на Групацијата Триглав и на матичното друштво за...

Групацијата Триглав финансиски многу силна и со стабилно работење

Агенцијата за кредитен рејтинг AM Best, при редовниот годишен преглед, на Заваровалница Триглав и на Позаваровалница Триглав РЕ повторно им ги потврди бонитетната оценка...

Заваровалница Триглав ќе го земе предвид повикот на Агенцијата за супервизија...

Во предлогот за дистрибуција на акумулираната добивка, компанијата ќе го земе предвид повикот на Агенцијата за супервизија на осигурување Агенцијата за супервизија на осигурување...

Хуманост од Вардар до Триглав

Бегалската криза низ еден поинаков агол Земјите од Балканот, освен со зголемениот број мигранти и бегалци, се соочуваат и со проблемот за згрижување на децата,...

Тројца Македонци се искачија на Триглав

Кавадарчанец и двајца неготинци деновиве се качија на Триглав, во рамки на организираната акција за искачување на највисокиот врв на Јулиските Алпи во Словенија,...