26.9 C
Skopje
17.7.2019 - 17:06

Ознака: „Треш фешн“

„Треш фешн“ повторно ја буди екосвеста

По осми пат оваа година здружението за едукација, комуникација и консалтинг „Охо“ организира „Треш фешн“, натпревар на креации изработени со реупотреба на материјали. Ревијата...