23.8 C
Skopje
17.6.2021 - 21:31

Ознака: Трето раѓање

Третото раѓање на човекот

Човек третпат се раѓа кога ќе научи да ја цени тишината, да молчи, а тоа значи - и да слуша. Да го слуша Другиот...