7.9 C
Skopje
4.12.2020 - 21:45

Ознака: третира

Кога политиката се третира како семејно наследство

Семејните кланови владееле и владеат со светот со векови. Политичарите многу често за свои соработници ангажираат блиски роднини на клучни државни функции. Вакви примери...