4.1 C
Skopje
29.2.2020 - 10:18

Ознака: трета партија

Клиентелистичкото гласање не дозволува појава на трета опција или трета партија

Многу е важно да се направи разлика меѓу трета партија и трета опција во земјава. Она што ѝ треба на Македонија не е да...