Ознака: Трепкачите

Трепкачите не трепкаат и кога треба да трепкаат

Сѐ почесто возачите не ги употребуваат трепкачите. Сметаат дека нема потреба да им сигнализираат на возилата зад нив каде ќе вртат. Иако таквото однесување...

Watch Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? II (Dub) Episode 9 (https://gogoanime.be/m/eW76/ep-9) at website https://gogoanime.be. See more gogoanime my hero

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? (Dub) (https://animefreak.ws/m/10Or) Episode 13 at AnimeFreak anime freaks tv