Ознака: трепкаат

Трепкачите не трепкаат и кога треба да трепкаат

Сѐ почесто возачите не ги употребуваат трепкачите. Сметаат дека нема потреба да им сигнализираат на возилата зад нив каде ќе вртат. Иако таквото однесување...