Ознака: Трезоро Хуанг Јинбао

Гласникот на УНЕСКО се издава и на есперанто

Редакторот и уредник на Гласникот на УНЕСКО, Трезоро Хуанг Јинбао, издејствува списанието да се објавува и на есперанто. Гласникот е официјална ревија на организацијата,...