10.1 C
Skopje
17.2.2020 - 12:29

Ознака: Тревопасни кравички

Тревопасни кравички

Првото мое „истражувачко новинарство“ се случи едно лето, кога работев како хонорарец на „Нова Македонија“, во скопската рубрика, која тогаш ја водеше Ѓоко Поповски...