8.8 C
Skopje
29.11.2021 - 10:00

Ознака: Тргувањето

Тргувањето со криптовалути сѐ уште е во сивата зона

Трансакциите со криптосредства може да обезбедат брза заработка, но и значајна загуба за инвеститорите. Затоа, тие што планираат да инвестираат во вакви средства со...