6.8 C
Skopje
29.1.2020 - 13:53

Ознака: трговија со хероин

„Сиракот“ на хероинската трговија ги спасува оние што ја делат неговата...

Животот на Пенг Лишенг претрпел голема промена во 2001 година откако тој дознал дека неговиот татко е во затвор поради трговија со дрога. Татко...