Ознака: трговија со кокаин

Истрага за две лица по акцијата во која беше запленет кокаин...

Заврши распитот на лицата што вчера вечерта беа приведени во акцијата во селото Крушопек, Општина Сарај, по добиени сознанија за трговија со кокаин кој бил...