Ознака: Трајче Ѓоргиев

Почнаа подготовките на „Најкратките драми на светот“

Во Македонскиот народен театар во тек се подготовките за новата претстава „Најкратки драми на светот“ во режија на Трајче Ѓоргиев. Според драматургот на претставата...