32.3 C
Skopje
21.7.2019 - 19:33

Ознака: Трансанатолски гасовод

Гасоводот ТАНАП официјално почнува со работа

Во јужниот гасен коридор се вложени 40 милијарди долари и со него ќе се носи каспискиот гас низ Азербејџан, Грузија, Турција, Грција, Албанија и...