2.3 C
Skopje
24.1.2020 - 13:43

Ознака: Транзитни

Транзитните туристи ни се лизгаат од раце

Кратката делница од само 200 километри изморените возачи гледаат да ја поминат што побрзо и одморот да го најдат на некоја морска плажа. Но...