Ознака: традиционалната

„Трепет“ ги спојува класичната и традиционалната музика

Кларинетистот Благојче Трајковски во соработка со пејачката и виолинистка Андријана Јаневска го создаде инструменталното дело „Трепет“. Посебните емоции произлегуваат и од прекрасната придружба од камерниот...