3.3 C
Skopje
28.2.2020 - 16:18

Ознака: Торпедирано oбразование

Торпедираното oбразование ја потопува државата

Какво е образованието таква е државата. А тоа, според последните резултати од тестирањето ПИСА, ја позиционира државата на дното на светската ранг листа. Овие...