Ознака: торонг ла

Македонски велосипедисти првпат ќе возат на највисокиот превој во светот Торонг...

Македонска велосипедска експедиција составена од Лазо Миновски, Сашо Перовски и Ростислав Палагусинец, првпат ќе вози велосипеди на највисокиот превој во светот Торонг Ла (5.416...