23.7 C
Skopje
17.7.2019 - 13:00

Ознака: топлотен удар

Кучето ќе пие повеќе вода ако му ја направите повкусна

За време на летните топли денови треба да му се понуди на кучето што е можно повеќе вода пред да излезе од дома, но...