6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 17:22

Ознака: Томохиро Адачи

Гостува јапонско-хрватскиот пијанист Томохиро Адачи

Иако е млад уметник, зад него стои богата интернационална кариера во Европа, Австралија, но и во Источна Азија. Добитник е на многу награди на интернационалниот...