Ознака: Томислав

„Од моj агол“ четврта книга на Томислав Стефоски

Македонската публицистичка литература е збогатена со уште едно интересно дело, со нова книга што носи наслов „Од моја агол“ од авторот Томислав Стефоски, издание...