34.8 C
Skopje
23.6.2021 - 20:46

Ознака: Тома Здравковиќ

Ќе се снима филм за Тома Здравковиќ

Жељко Јоксимовиќ и Драган Бјелогрлиќ ги довршуваат подготовките за почетокот на снимањето на филмот „Тома“, што ќе ја раскаже животната приказна на големиот српски...