2 C
Skopje
21.1.2019 - 11:04

Ознака: Томас Ериксен

Тиранија на моментот

Живееме во општество во кое со луда брзина сѐ си стои на место. Ова е парафраза на норвешкиот антрополог Томас Ериксен, автор на книгата...