-0.4 C
Skopje
19.11.2018 - 19:10

Ознака: Томас Гронемарк

Наука за изведување аут!

Улогата на аутите е потценета, за разлика од другите прекини на игра. Ако очекувате врвните професионални фудбалери да бидат изведувачи на аут од светска...