-2 C
Skopje
23.2.2019 - 6:19

Ознака: Толстоева награда

Андоновски во трка за Толстоевата награда

Од 2015 година е востановена категоријата за странски автори во која годинава е номиниран и македонскиот писател.дн Услов е книгата да е објавена по...