-1.6 C
Skopje
16.11.2018 - 4:48

Ознака: толкувања

Законите и расипаното јајце

На едно предавање на часовите по теорија на литературата славниот професор Димитар Митрев говореше за пристапот кон читањето на делата на писателите. Не за...