26.8 C
Skopje
17.9.2021 - 18:21

Ознака: токсичен линдан

Нема план за отстранување на живата од ОХИС

Отстранувањето на дел од опасниот отпад од кругот на ОХИС нема да ја намали еколошката закана, бидејќи на тој простор и натаму остануваат други...