-0.3 C
Skopje
25.2.2020 - 4:30

Ознака: Тодор Пењушков

Патување низ времето

Здраво! Би сакал да ви ја раскажам мојата историја на комуникација, каде сѐ сум поминал. Се родив пред повеќе од 23 века, од пергамент напишан...

„Колибри“ ме поттикна да пишувам!

Таленти: Тодор Пењушков (12) Ова скромно но вредно и мултиталентирано момче има голем број таленти. Го бидува за математика, го интересираат природните науки, а одлично...