Ознака: Тодор Пендаров

Почина новинарот Тодор Пендаров

Денеска, по подолго боледување, почина долгогодишниот новинар Тодор Пендаров. Тој беше политички аналитичар, а работеше и како советник за односи со јавност во Собранието, како...