Ознака: Тодор Манев

Титулите бараат многу пот, мотивација, силни клубови и лиги

Во Хрватска има многу повеќе екипи и лиги, клубовите се финансиски појаки, федерацијата има голема поддршка од државата, организациски се подобро поставени, а и...