Ознака: Тихомир Јанчовски

Вечер посветена на поезијата на Тихомир Јанчовски во Кавадарци

Вечерва со почеток во 19 часот во Библиотеката „Феткин“ во Кавадарци се рганизира поетско претставување на поетот Тихомир Јанчовски. Последната средба на Јанчовски со...

Промоција на „Тихување“ од Тихомир Јанчовски

Промоција на книгата „Тихување“ од Тихомир Јанчовски ќе се одржи вечерва, во „Салон 19,19“, со почеток во 19.19 часот. Книгата е избор од сите...