Ознака: Тим Бартон

И покрај недостатоците, „Дамбо“ на Тим Бартон е убав фамилијарен филм

Но како и секој друг режисер, ниту Тим Бартон не е имун на остри критики, особено кога станува збор за „Дамбо“, еден од најемотивните...

Дамбо нѐ носи во светот на шармантната фантазија

„Дамбо“ доби нова верзија. Филмот го режираше Тим Бартон, а освен слончето, во филмот се појавува интересна актерска постава Жанр: фантазија, семеен филм Режија: Тим Бартон Сценарио:...