2.8 C
Skopje
18.1.2022 - 21:05

Ознака: тимсс

Македонија е на 45-то место по математика, а на 51-то место...

Резултати од меѓународното ТИМСС тестирање Македонија во математичка писменост од 58 држави е на 45 место, а во природни наука сме подолу рангирани, односно на...