7.6 C
Skopje
28.1.2020 - 16:26

Ознака: тимски

Металург – одличен, тимски, борбен

Добивме ротација плус, поразновидна и потимска игра, со можност да одговориме на секој тип одбрана и на секој противнички напад. Се надевам дека ова...