Ознака: Тимоние

Тимоние: Одговорноста е кај оние кои дадоа нереални ветувања

Од објективна проценка на агенда се премина на награда за постигнат договор, па така од фундаменталните апсекти се соочивме со прашања од геополитичка гледна...

Министерот за животна средина Нуредини се сретна со францускиот амбасадор Тимоние

Mинистерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини се сретна со aмбасадорот на Франција, Кристијан Тимоние. На средбата беше потврдена досегашната поддршка и...

Тимоние: Во моментов најважно е успешно да се спроведат претседателските избори

Францускиот амбасадор во земјава Кристијан Тимоние денеска по завршувањето на свеченото затворање на обуката „Идентификување на потеклото на пожар-несреќен случај или кривично дело“ одговарајќи...

Поповски-Тимоние: Македонија оди во правилна насока и ја има поддршката на...

Министерот за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски денеска оствари средба со францускиот амбасадор во Македонија Кристијан Тимоние, на која станало збор и за деталите...

Тимоние: Годината за Македонија плодна, надежи дека следната повторно ќе прославуваме

Годината за Македонија сигурно беше плодна со оглед на големиот број започнати активности и успешното продолжување по патот кон НАТО и ЕУ. Сепак, останува...