3.3 C
Skopje
10.12.2019 - 4:52

Ознака: те-то

„ТЕ-ТО“ реагира дека обвинувањата на Финансиска полиција се неосновани

Компанијата „ТЕ-ТО“ АД Скопје реагираше дека неосновани се наводите на Управата за финансиска полиција изнесени на прес-конференцијата одржана минатата недела, преку соопштение испратено до...

„ТЕ-ТО“ АД Скопје ги демантира наводите на Финансиска полиција

„ТЕ-ТО“ АД Скопје целосно ги демантира наводите на Управата за финансиска полиција изнесени на прес-конференцијата одржана во петокот, преку соопштение испратено до медиумите. - Компанијата...