0.3 C
Skopje
26.1.2020 - 11:01

Ознака: тешка индустрија

Над дозволените концентрации на железо и никел во почвата во Кавадаречко

Резултати од испитување на загаденоста на почвата во Кавадарци вчера беа презентирани на едукативна работилница наменета за фармери која се одржа во Кавадарци како...